Jan Linssen – Linssen-Hirdes installatietechniek

“Pager Services komt met de doorbraak die ons langere tijd door veel aanbieders is beloofd. Nu is het moment voor deze nieuwe producten op de markt. Voor ons een mooie kans om bestaande systemen op een innovatieve manier te upgraden.”

 

Linssen-Hirdes installatietechniek is een allround installatiebedrijf in Noord-Holland. Gespecialiseerd in persoonsbeveiliging en (stille) ontruimingsinstallaties.

Aan het woord is Jan Linssen; “Wij werken voornamelijk voor de overheid en de zorg. Dat vraagt om specialisme en verantwoordelijkheid. En dat is dan ook de reden dat wij al lange tijd met Pager Services samenwerken. Pager Services is voor ons een one stop shop, van specialisme tot verantwoordelijkheid. Van sparringpartner tot leverancier. En vanzelfsprekend after care. Het is een kleine flexibele organisatie waar we de mensen goed kennen. Korte lijnen, kennis van zaken en een proactieve instelling. Vragen worden snel opgepikt en je hebt direct contact met een specialist, de fabrikant zelfs.
En heel belangrijk, ook voor onze klanten is dat zichtbaar. De hands-on mentaliteit werkt. We werken in een open cultuur. Met de fabrikant aan tafel worden nu eenmaal sneller besluiten genomen in vergelijking met trajecten die via adviesbureaus lopen.

De samenwerking met Pager Services gaat terug naar de tijd van Philips, Bosch en Tyco. Al die kennis op merk en toepassing zit bij Pager Services. Producten blijven compatibel en uitwisselbaar met vergelijkbare (oude) systemen. Dat geeft richting de eindmarkt een signaal af van meedenken in beheersbaarheid en kostenbewustheid. En met name ook het garanderen van betrouwbaarheid en veiligheid. Dat is immers waar we dagelijks onze meerwaarde kunnen en moeten laten zien.

Vanuit onze relaties horen/voelen we de behoefte ontstaan voor nieuwe producten of uitbereidingen van bestaande systemen. Samen met Pager Services bekijken we de mogelijkheden. Dat werkt prettig en makkelijk. Zo ontstaat de meest effectieve en kostenbewuste oplossing waarover we, vaak met Pager Services erbij, met de klant in gesprek gaan. Je begrijpt dat het van onschatbare waarde is dat het nieuwe hybrid paging te combineren is met de huidige systemen. Men hoeft niet naar een compleet nieuw systeem. Dat is budgetbewust en dus klantgericht gedacht.

Naast de huidige markt zie ik absoluut kansen in nieuwe markten. Zeker wanneer Stellar op korte termijn kan voorzien in DECT en WiFi. Dat geeft ons weer tools om bestaande en wellicht nieuwe klanten te voorzien van deze mogelijkheden die, nogmaals, jarenlang zijn uitgebleven.

Prijs was altijd wel een factor. Persoonsbeveiliging via een meldkamer is voor veel bedrijven een flinke investering gebleken. Met name daar zie ik mogelijkheden. Met dit ‘simpelere’ systeem wordt de investering veel aantrekkelijker. We zouden graag een basis set van deze eenvoudige setup willen hebben om samen met onze relaties mee te gaan experimenteren. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer wij een demo versie van Stellar meenemen naar onze klanten dat we ze daarmee kunnen overtuigen. Voor het beste antwoord op de belangrijke vraag voor persoonsbeveiliging.

We gaan een mooie en interessante tijd tegemoet. Met Pager Services, zonder twijfel. De nieuwe producten bieden alle betrokkenen legio kansen. Met name de innovatiekracht rechtstreeks van de fabrikant, leverbetrouwbaarheid, continuïteit in service en reparatie maakt de samenwerking voor ons een vanzelfsprekendheid.

Sterk verhaal toch?